Tessla

Tessla

Schweiz igen - 3 veckor senare

TysklandSkapad av tessla mån, februari 21, 2011 22:40:34
Vi har varit i Schweiz i helgen, och denna gången var det mer vår än vinter, iallafall på lördagen. Snödroppar och Tusenskönor blommade, solen värmde och jag och Tessla satt ute i solen i flera timmar medan de andra var ute och åkte skidor. Söndag bjöd på regn som övergick i snö.... Tessla tycker att hennes matte är lite jobbig som måste hålla på att fotografera blommor istället för att kasta boll...Vi fick sällskap av en söt liten tik, hon kom ut från en gård som vi gick förbi och följde oss först på avstånd, men efter en stund sprang hon i fatt oss och sen var det bus och lek :)
Hon gillade att vara med på kort, hon var väldigt kelen också!
Jag vågade inte släppa Tessla lös utan lina för jag hade ju ingen aning om hur långt den andra hunden är van att springa... men de hade kul ändå. De lekte säkert 20 minuter innan vi började gå hemåt igen och jag sa till tiken att det var dags för henne att gå hem till sig igen.
Det är många hundar som går lite som de vill i den lilla byn vi varit i, men den här stannar snällt på tomten.
Fantastisk utsikt över bergen från uteplatsen där jag satt och läste. Nu är det bara 11 dagar kvar med min stora sko och jag kan cykla, köra bil (fuskar och tar av skon när jag kör) och gå riktiga promenader med Tessla igen. Det är helt underbart:)
Tessla somnade gott i solen
Uppe på en av topparna längst bort i mitten av bilden är Micke och de andra och åker skidor, de går upp för berget på skidorna och sen åker man ner, men tur tar runt 5-6 timmar, men från bilderna jag sett är det helt fantastiska vyer där. Nästa år, då ska jag också med!

Nu längtar jag till nästa helg och nästa äventyr


Fill in only if you are not real

Följande XHTML-taggar är tillåtna: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS-mallar och Javascript är inte tillåtna.
Skapad av Elizabeth m Fleur ons, september 14, 2011 13:40:48

Tack för grattis! Tur att det är ngn som tror på oss, hehe. Kan inte påstå att jag tillhör den skaran ;-). Vi fick en fint spår och Fleur var på ett bra spårhumör, annars hade det nog inte gått. Pussa Tessla på nosen från oss. Hoppas vi ses när du kommer till Sthlm. Maila innan el ring!!

Kram Elizabeth

Skapad av Elizabeth m Fleur tor, augusti 25, 2011 20:20:13

Och nu var det dags att uppdatera med bilder och text från semestern i skåne!!!!

Skapad av Elizabeth m Fleur sön, juni 19, 2011 14:03:44

Jaha, har datorn gått sönder????

Skapad av Elizabeth m Fleur ons, april 20, 2011 02:24:39

Är ni i sverige? Kommer ni upp mot sthlm ngtting? Kommer inte ner till skåne i påsk. Jobbar flera av påskdagarna, men inte alla. Vore kul att ses om det går.

Kram

Skapad av Hillevi fre, februari 25, 2011 06:50:04

Vilka helt underbara bilder - vilka ställen ni hittar! Söt hund också, den lilla tiken. Längtan efter vår bli extra stor och några alptoppar skulle inte sitta fel heller!

Skapad av Elizabeth m fleur tis, februari 22, 2011 17:51:38

Här har dets skrivits utan att jag märkt. Stackars dig med hälsenan. Det måste gjort f-b ont. Trist med en sådan där pjäxa på foten i 5 veckor. Men nu måste det väl snart vara dags att ta av den. Ser fantastiskt fint ut där i Schweiz. Tänkt att man kan ha vår och åka skidor på nästan samma ställe. Trevliga jyckar verkar det också vara. Vad är det Tessla har i munnen på bilden från förra gången. Konjakskaggen?? Som du säkert vet är det allt annat än vår här, men den ska komma om 14 dagar. Vi har åkt massor med skidor. Jag börjar bli riktigt duktig. Ramlar inte så ofta längre.

kram Elizabeth