Tessla

Tessla

En helg i Schweiz

TysklandSkapad av tessla tis, februari 01, 2011 20:51:07
I helgen var vi i Schweiz, Micke & Christian var ute på skidor och gjorde toppturer (man går uppför berget på skidorna och sen åker man ner) medan jag och Tessla höll ställningarna i stugan. Vi höll koll på elden, fixade mat, läste bok och jag tog min första (riktiga) promenad* med Tessla sen mitten av december. Både jag och Tessla tyckte att det var helt underbart.

På söndagen träffade vi bordercollie hane som var ute på egna äventyr och han och Tessla lekte och hade roligt i säkert 45 minuter, sen var båda hundarna ganska trötta och när jag släppte in Tessla i stugan lufsade bordecollien iväg på nya äventyr.


* För de som inte vet så slet jag av hälsenan i slutet av oktober när jag föll från en sten när vi var ute och klättrade. Jag trodde att jag bara hade stukat foten illa, för jag kunde gå på foten, men när jag fortfarande haltade efter en månad gick jag tillslut iväg till doktorn. För att göra en lång historia kort så blev hälsenan ihopsydd igen 30 december och nu har jag "bara" 5 veckor kvar med min "skidpjäxa" innan foten och jag är fria att göra vad vi vill igen :) Men under dessa 5 veckorna kommer jag få gå mer och mer på foten.Fill in only if you are not real

Följande XHTML-taggar är tillåtna: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS-mallar och Javascript är inte tillåtna.
Skapad av emma mån, februari 07, 2011 16:56:41

men? skulle inte killen få en ny houdini? jag ser ju samma gamla trasa skymta!

Skapad av Hillevi lör, februari 05, 2011 11:04:18

Åh! jag visste inte! Stackare och mitt i hala vintern dessutom och en sån grunka på foten! Nåja, du har ju alltid varit förtjust i skor... och denna var lite originell. ;-)

Vilka helt underbara bilder från Schweiz!

Skapad av Heidi ons, februari 02, 2011 18:02:56

Vilken härlig stuga och vad finnt ni haft det, Tessla ser riktigt nöjd ut efter promenad och lekstund. Så härlig telefon där var :-)

Hoppas nu foten läker finnt och att vi ses lite längre fram

krama skägget

kram Heidi