Tessla

Tessla

Mer snö :(

AllmäntSkapad av tessla lör, mars 06, 2010 20:31:29

Förra helgen var vi i Alsace, det var runt 12 grader varmt och strålande sol. Jag trodde att våren hade kommit för att stanna, men jag hade fel. I morse när vi vaknade hade vi fått 10-15 cm nysnö och det fortsatte att snöa hela förmiddagen. Vi ska inte klaga för vi fick en fin vinterdag, och mycket av snön har redan smält bort. Här är några av dagens bilder och några bilder från förra helgen

Förra helgen...


Mer bilder från Alsace finns här.

Annars händer det inte så mycket här nere, har börjat springa med Tessla vilket hon verkar gilla smiley Just nu försöker jag springa med henne minste två gånger i veckan. Jag har även börjat trimma henne, men det gillar hon inte alls.... smiley

Nä, nu ska vi titta på På spåret på svtsplay, svenska program blir väldigt viktiga när man bor utomlands!


Fill in only if you are not real

Följande XHTML-taggar är tillåtna: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS-mallar och Javascript är inte tillåtna.
Skapad av Elizabeth&Fleur ons, mars 10, 2010 22:47:07

Oj, vad snö ni fått. Fast det töar nog snart. Fina vårblommer, men varför är de i krukor? Ska de inte vara i marken?? Här har töande kommit igång lite sakta. Dagsmeja, som fryser på natten. När kommer ni till Sverige och hälsar på? Har inte hört ngt från Uppsala-jobbet än.

Kram från oss!

Skapad av Hillevi mån, mars 08, 2010 18:34:02

Visserligen jublar jag över vårbilderna, men tänker nu också: "Ha, ni har snö ni med!" ... eftersom jag är en skadeglad en... en sekund eller så, i alla fall... haha.

Det har varit en tung vinter här och det mesta av det har ni ändå sluppit. Era Alsace-bilder är så fina... därifrån kommer min pappa, så jag gläds extra mycket!

Skapad av Heidi mån, mars 08, 2010 02:17:56

Vilka fina bilder igen , ja visst är vi lite trötta på snön. Men nu är snart våren här på riktigt :-) hon är så fin lilla sötskägget :-)

Tack för du ordnande halsbanden, dom kom i fredags, vad glad jag blev.:-)

krama skägget från oss

kram Heidi