Tessla

Tessla

Schweiz igen - 3 veckor senare

TysklandSkapad av tessla mån, februari 21, 2011 22:40:34
Vi har varit i Schweiz i helgen, och denna gången var det mer vår än vinter, iallafall på lördagen. Snödroppar och Tusenskönor blommade, solen värmde och jag och Tessla satt ute i solen i flera timmar medan de andra var ute och åkte skidor. Söndag bjöd på regn som övergick i snö.... Tessla tycker att hennes matte är lite jobbig som måste hålla på att fotografera blommor istället för att kasta boll...Vi fick sällskap av en söt liten tik, hon kom ut från en gård som vi gick förbi och följde oss först på avstånd, men efter en stund sprang hon i fatt oss och sen var det bus och lek :)
Hon gillade att vara med på kort, hon var väldigt kelen också!
Jag vågade inte släppa Tessla lös utan lina för jag hade ju ingen aning om hur långt den andra hunden är van att springa... men de hade kul ändå. De lekte säkert 20 minuter innan vi började gå hemåt igen och jag sa till tiken att det var dags för henne att gå hem till sig igen.
Det är många hundar som går lite som de vill i den lilla byn vi varit i, men den här stannar snällt på tomten.
Fantastisk utsikt över bergen från uteplatsen där jag satt och läste. Nu är det bara 11 dagar kvar med min stora sko och jag kan cykla, köra bil (fuskar och tar av skon när jag kör) och gå riktiga promenader med Tessla igen. Det är helt underbart:)
Tessla somnade gott i solen
Uppe på en av topparna längst bort i mitten av bilden är Micke och de andra och åker skidor, de går upp för berget på skidorna och sen åker man ner, men tur tar runt 5-6 timmar, men från bilderna jag sett är det helt fantastiska vyer där. Nästa år, då ska jag också med!

Nu längtar jag till nästa helg och nästa äventyr