Tessla

Tessla

Tiden bara springer iväg...

TysklandSkapad av tessla ons, april 28, 2010 19:46:51

... och jag glömmer ju helt bort att uppdatera här. Mamma & pappa var och hälsade på här över påsken och när de hade åkt fick vi besök av Stefan och Linus som skulle vara här knappt en vecka. Men på grund av askmoln fick de stanna i 10 dagar, vilket inte gjordee oss någonting alls :) Askmolnet gjorde däremot att jag inte kunde åka till Chicago som planerat, så den resan blev fram flyttad så att den redan väldigt uppbokade månaden maj blev ännu lite mer uppbokad.... men jag tror att det blev en bra lösning till slut, den enda som inte kommer vara riktigt nöjd är Tessla, för hon kommer att bli lämnad i Skåne hos mamma & pappa medans jag åker till USA och går på bröllop i Stockholm.

Våren har verkligen exploderat här nere och de senaste dagarna har vi haft riktigt sommarväder med över 20 grader varmt och sol. Blåregn och Syréner har börjat blomma och bokskogarna har slagit ut. Om drygt en vecka åker vi till skåne och förhoppningsvis kommer vi få fint vårväder där med smiley

När Stefan och Linus var här blev det en hel del klättring, och då passade jag på att lägga spår till Tessla och ojj vad kul hon tyckte att det var. Spårade perfekt och svansen gick hela tiden. Jag måste se till att lägga spår till henne oftare.

Här är några vårbilder från Heidelberg