Tessla

Gardasjön, Italien, Påsken 2012Allmänt

Skapad av tessla ons, juni 06, 2012 23:49:03

Blog imageBlog imageBlog imageBlog imageBlog imageBlog imageBlog imageBlog imageBlog imageBlog imageBlog image

Blog image

Blog image

Mer bilderAllmänt

Skapad av tessla fre, september 30, 2011 22:52:25

Alsace September 2011

Blog image

Skåne Augusti 2011

Blog imageBlog imageBlog image
Blog image
Blog image
Blog image
Blog image
Blog imageBlog image


Burgundy Juni 2011

Blog imageBlog imageBlog image

Blog image
Blog image

BilderAllmänt

Skapad av tessla fre, september 30, 2011 22:23:41

Frankenjura Juni 2011
Blog image
Blog image
Blog image

Skåne April 2011


Blog image
Blog imageBlog image


Frankenjura April 2011


Blog image
Blog image
Blog image

Skåne Mars 2011

Blog imageBlog imageBlog imageBlog image
Blog imageBlog image
Blog image
Blog image

Schweiz igen - 3 veckor senareTyskland

Skapad av tessla mån, februari 21, 2011 22:40:34

Vi har varit i Schweiz i helgen, och denna gången var det mer vår än vinter, iallafall på lördagen. Snödroppar och Tusenskönor blommade, solen värmde och jag och Tessla satt ute i solen i flera timmar medan de andra var ute och åkte skidor. Söndag bjöd på regn som övergick i snö.... Blog imageTessla tycker att hennes matte är lite jobbig som måste hålla på att fotografera blommor istället för att kasta boll...Blog imageVi fick sällskap av en söt liten tik, hon kom ut från en gård som vi gick förbi och följde oss först på avstånd, men efter en stund sprang hon i fatt oss och sen var det bus och lek :)
Blog imageBlog imageHon gillade att vara med på kort, hon var väldigt kelen också!
Blog imageBlog imageJag vågade inte släppa Tessla lös utan lina för jag hade ju ingen aning om hur långt den andra hunden är van att springa... men de hade kul ändå. De lekte säkert 20 minuter innan vi började gå hemåt igen och jag sa till tiken att det var dags för henne att gå hem till sig igen.
Blog imageDet är många hundar som går lite som de vill i den lilla byn vi varit i, men den här stannar snällt på tomten.
Blog imageBlog imageBlog imageFantastisk utsikt över bergen från uteplatsen där jag satt och läste. Nu är det bara 11 dagar kvar med min stora sko och jag kan cykla, köra bil (fuskar och tar av skon när jag kör) och gå riktiga promenader med Tessla igen. Det är helt underbart:)
Blog imageTessla somnade gott i solen
Blog imageUppe på en av topparna längst bort i mitten av bilden är Micke och de andra och åker skidor, de går upp för berget på skidorna och sen åker man ner, men tur tar runt 5-6 timmar, men från bilderna jag sett är det helt fantastiska vyer där. Nästa år, då ska jag också med!

Nu längtar jag till nästa helg och nästa äventyr

En helg i SchweizTyskland

Skapad av tessla tis, februari 01, 2011 20:51:07

I helgen var vi i Schweiz, Micke & Christian var ute på skidor och gjorde toppturer (man går uppför berget på skidorna och sen åker man ner) medan jag och Tessla höll ställningarna i stugan. Vi höll koll på elden, fixade mat, läste bok och jag tog min första (riktiga) promenad* med Tessla sen mitten av december. Både jag och Tessla tyckte att det var helt underbart.

På söndagen träffade vi bordercollie hane som var ute på egna äventyr och han och Tessla lekte och hade roligt i säkert 45 minuter, sen var båda hundarna ganska trötta och när jag släppte in Tessla i stugan lufsade bordecollien iväg på nya äventyr.
Blog imageBlog imageBlog imageBlog imageBlog imageBlog imageBlog imageBlog imageBlog imageBlog image
Blog image
* För de som inte vet så slet jag av hälsenan i slutet av oktober när jag föll från en sten när vi var ute och klättrade. Jag trodde att jag bara hade stukat foten illa, för jag kunde gå på foten, men när jag fortfarande haltade efter en månad gick jag tillslut iväg till doktorn. För att göra en lång historia kort så blev hälsenan ihopsydd igen 30 december och nu har jag "bara" 5 veckor kvar med min "skidpjäxa" innan foten och jag är fria att göra vad vi vill igen :) Men under dessa 5 veckorna kommer jag få gå mer och mer på foten.
Blog image

~~~ GOD JUL ~~~Allmänt

Skapad av tessla tor, december 23, 2010 17:22:18

Blog image

~~~Tessla 5 år ~~~Allmänt

Skapad av tessla tis, november 16, 2010 22:08:53

Världens bäst lillhund fyller 5 år!

2006

Blog image
Blog image
Blog image
Blog image
2007
Blog image
Blog image
Blog image
Blog image
Blog image
Blog image
2008
Blog image
Blog image
Blog image
2009

Blog image

Blog image
Blog image
2010
Blog image
Blog image
Blog image

VMTyskland

Skapad av tessla ons, juli 07, 2010 22:49:55

Tyskarna är helt tokiga i fotbill, innan VM ens hade börjat var många hus och bilar dekorerade i de tyska färgerna. När Tyskland spelar smälls de smällare och det tutas vilt när det blir mål. Efter Englands matchen dansade folk på gatona. Ikväll är de nog inte lika glada, men om de vinner matchen på lördag blir den nog väldig fest i stan. Här är en bild på en av grannarnas bil, även deras balkong är full av tyska flaggor
Blog imageVi haft fortsatt varmt, förra veckan var det 30-35 grader varmt varje dag, denna veckan har det varit lite svalare, men det ska bbi upp mot 36 grader varmt fredag, lördag och söndag. Lite för varmt för min smak, men jag börjar vänja mig.

De senaste två helgerna har vi varit i Frankrike och klättrat, för i Alsace och sen utanför Dijon. Tessla har varit den ultimata klätterhunden, hon är verkligen lätt och rolig att ha med sig. Hon blir alltid glad och nyfiken när hon kommer till ett nytt ställe, men finner sig snabbt till ro och sover gott vid våra ryggsäckar :)

Alsace

Blog imageBlog imageBlog imageBlog imageBlog imageBlog imageHotellhunden, det är så skönt att hundarna är välkpomna överallt :)
Blog imageJag klättrade upp till toppen av de här tornet, ca 35 meter, om ni tittar noga kan en se en Nicoletta på väg upp.

Blog imageEn trött Tessla..

Lite bilder från Dijon, tagna av Christian:
Blog image
.... och jag har fortfarande inte lärt mig vilka skor man ska ha när.....
Blog image
Slappar i Laures föräldrars trädgård
Blog image
Till helgen får vi besök från Sverige så då blilr det kanske nya äventyr!